Gunilla Zettermans trevliga butik som heter Hemlängtan

Hej! Så här på fredagseftermiddagen tycker jag det är så skönt att få sjunka ner vid köksbordet och bara koppla av efter arbetsveckan. Köket är min favoritplats för här har jag gjort det riktigt mysigt med en massa fin inredning och inredningsdetaljer. Jag är en kvinna i Ljusdal som har hittat en butik inom heminredning i Ljusdal som hela min familj nu älskar, som säljer många olika och fina saker. Företaget som jag pratar om heter Hemlängtan, och om denna butik så ska jag berätta, att om du vill du piffa upp ditt hem med fina och prisvärda produkter som inte alla andra har, är det här ett företag som erbjuder riktigt schyssta och snygga saker, och eftersom jag har handlat där många gånger och alltid varit nöjd, tänkte jag tipsa er om denna härliga lilla butik.  

 

Jag är imponerad över allt fint som finns i butiken och som dessutom är av bra kvalitet. Här finns det något för alla, oavsett vilken stil just du har, eller hur ditt hem ser ut och med ett utbud som hela tiden förnyas. Det är verkligen roligt att kunna finna saker inom heminredning i Ljusdal på Hemlängtan, och dessutom få en personlig och proffsig service. Hemlängtan passar utmärkt för alla i Ljusdal, Hudiksvall och Bollnäs. I butiken kan de hjälpa dig att finna de produkter som passar just dig och dina behov. Om du är intresserad av att erhålla råd kring någonting, så är du välkommen att höra av dig till dem. Du kan både ringa dem och kontakta Hemlängtan på andra sätt. De kan även ge dig tips och råd kring vilka produkter som passar i vilket sammanhang. De har en bred kunskap och en flerårig erfarenhet inom heminredningsbranschen, vilket gör det här till en perfekt butik för den som är intresserad av heminredning i Ljusdal till exempel.